Vacature startende financiële administrateur

Startende financiële administrateur?

Kom dan bij ons werken voor 32-36 uur per week

 

Wij zijn KKA en wij zorgen ervoor dat bij kerken en aanverwante instellingen in Nederland hun financiële administratie en salarisadministratie op orde is. KKA stelt daarnaast ook begrotingen en jaarrekeningen op. Een kantoor met een bijzondere (en leuke) klantenkring. 

 

Wat vragen wij van jou?

  • Een afgeronde mbo+-diplomaniveau met een administratief of boekhoudkundig profiel. Ervaring is handig maar niet noodzakelijk, want bij ons word je vanzelf ervaren.
  • Omgaan met klanten/mensen vind je leuk (dienstverlening zit in je bloed).
  • Softwarepakketten je eigen maken, schrikt je niet af en door jouw creativiteit/inzet hiervan kunnen we onze klanten nog tevredener maken.
  • Het is fijn als je kerkelijk meelevend bent en/of affiniteit hebt met de kerk.
  • Dat je in de regio Amersfoort woont.

Je bureau staat in Amersfoort aan de Kon. Wilhelminalaan 23. Daar maak je deel uit van een klein en betrokken team (zo’n 14 mensen, zowel full- als parttimers).

 

Functieprofiel > Je:

  • voert de financiële administratie van diverse kerkgenootschappen. Deze verantwoordelijkheid voor de klanten ligt in jouw handen, maar dat schrikt je niet af. Sterker nog, dat is waarom je op deze functie solliciteert.
  • ondersteunt op financieel administratief gebied bij het werk van een kerkelijk bureau.
  • houdt de leden- en bijdrageadministratie van gemeenten up-to-date en maakt hierbij gebruik van de meest gangbare systemen LRP en Scipio.

 

Wat kun je van ons verwachten?

Het salaris is altijd in overeenstemming met jouw kennis, leeftijd en ervaring en gebaseerd op de AVR voor kerkelijk werkers in de Protestantse Kerk in Nederland. Er zijn zeker doorgroei- en ontwikkelingsmogelijkheden.

 

Is er nog meer belangrijk om te weten?

Natuurlijk! KKA heeft als extra’s: een 13de maand, maandelijkse sportschoolvergoeding, kerstgratificatie, winstdeling en er zijn thuiswerkmogelijkheden op termijn.

 

Spreekt deze functie je aan?

In verband met de vakantieperiode is de reactietermijn ruimer dan gebruikelijk. Stuur je sollicitatiemail met cv (o.v.v. Vacature KKA Amersfoort) voor 31 juli a.s. naar Esther Masclé-Gries, directie-assistente. Heb je toch nog meer info nodig? Bel dan met Wilco den Dikken, hoofd KKA Amersfoort: 06 – 51 49 67 89.

 

Copyright © 2021 De Silas Groep | Design website door: Allison | Realisatie website door: Webheld.nl

Er geldt copyright op deze foto