Een bijzondere samenwerking

In Amersfoort tekenden de voorzitters van de besturen van KKA, KKG – Adviseurs en Kerkelijk Waardebeheer op 20 juni jl. een samenwerkingsovereenkomst.

Dit markeert het succesvolle sluitstuk van een fase waarin de mogelijkheden van samenwerking werden onderzocht. Tegelijkertijd start hiermee een fase van feitelijke samenwerking, met name op het gebied van de transformatie van kerkgebouwen.

De samenwerkende organisaties hebben als doelstelling om christelijke kerken in Nederland te ondersteunen in materiƫle aspecten van administratie, beheer en de transformatie van kerkgebouwen. Zij doen dit voor zowel protestantse gemeenten als katholieke parochies.

Onder het motto ‘houd de kerk in uw midden’ worden kerken met de materiĆ«le aspecten geholpen, zodat zij zich kunnen richten op hun kernactiviteiten. Het kerkelijk landschap in Nederland is immers volop in beweging. De nieuwe organisatie staat daarbij graag aan de kant van oplossingen die de christelijke kerken vooruithelpen.

Overig Nieuws

diamant en steenkool-web

Kerk tussen gisteren en morgen

Plots komt er veel op ons af. Natuurlijk niet alleen op kerken, maar zeker ook op hen. Corona trekt een…
KKA_Twinfield

Twinfield: nu nog veiliger

KKA is al vele jaren Twinfield-dealer en Basecone-supervisor voor kerkelijk Nederland. Samen zorgen we ervoor dat kerken hun online boekhouding…
KKG_beheer_panden

Uw pand in goede handen

Vandaag de dag gebeurt er veel binnen de kerken. De coronacrisis maakt het er niet eenvoudiger op. Er komt veel…

Copyright © 2019 De Silas Groep | Design website door: Allison | Realisatie website door: Webheld.nl

Er geldt copyright op deze foto