Bijdragenadministratie & Ledenadministratie kerk in LRP of Scipio

Ledenadministratie kerk

Wanneer iemand zich wil inschrijven als lid van een kerk, gebeurt dit bij de plaatselijke gemeente. Iedere kerkelijke gemeente heeft daarom ten behoeve van de ledenadministratie kerk een registratiesysteem nodig. KKA is vanuit de boekhouding/administratie voor veel kerken ook betrokken bij de ledenadministratie kerk. Deze werkzaamheden worden veelal verricht in LRP, het Leden Registratiesysteem van de Protestantse Kerk of Scipio van Hagru BV.

 

Dit kan op twee manieren:

 

  1. KKA verzorgt een kort opleidingstraject voor de personen die in de eigen gemeente zelf de werkzaamheden gaan c.q. blijven doen voor de BA (Bijdragenadministratie) in LRP of Scipio (ledenadministratie kerk). Hierbij wordt dan tevens aandacht geschonken aan een optimale digitale communicatie met Twinfield (door KKA of de gemeente zelf gebruikt voor de boekhouding/administratie).
    De bedoeling hiervan is dat de gemeente zoveel mogelijk zelf doet (kostenbesparing) met de geruststellende gedachte dat KKA op de achtergrond altijd paraat is om waar nodig te helpen met de ledenadministratie kerk. Alleen de daadwerkelijke uren worden dan in rekening gebracht.
  2. Daarnaast kan KKA de werkzaamheden in LRP / Scipio voor uw gemeente verzorgen, voor een deel of voor alle voorkomende fondsen. Hierbij denken we dan aan de belangrijkste bron van inkomsten zoals Kerkbalans, maar natuurlijk ook aan de Voorjaarsbijdrage, Solidariteitskas of Eindejaarsbijdrage. KKA draagt dan zorg voor de aanmaak van alle uitgaande correspondentie voor deze fondsen naar de gemeenteleden geheel op de door u aan te geven wijze. De binnenkomende gelden worden dan ook weer in LRP / Scipio verwerkt. Waar nodig worden er herinneringen verstuurd.

 

Lezersadministratie kerkblad

Wij willen u speciaal wijzen op de mogelijkheden in LRP rondom de lezersadministratie voor uw kerkblad. Nadere info hierover vindt u hier.

 

Meer informatie over ledenadministratie kerk?

Heeft u belangstelling voor onze diensten en wilt u meer weten? Neem vrijblijvend contact op. Dit kan telefonisch of per mail.

 

Copyright © 2021 De Silas Groep | Design website door: Allison | Realisatie website door: Webheld.nl

Er geldt copyright op deze foto