Salarisadministratie kerk en aanverwante stichtingen

Het salarisbureau van KKA verzorgt de salarisadministratie voor medewerkers van kerken en aanverwante  organisaties. Dit doen wij inmiddels voor meer dan 800 werkgevers en meer dan 4.000 werknemers. Wij hebben ruime ervaring met het verzorgen van salarisadministraties van zowel medewerkers als predikanten en verrichten onze diensten voor diverse kerkgenootschappen, maar ook aanverwante stichtingen. Denk daarbij aan de Protestantse Kerk Nederland, de Hersteld Hervormde Kerk, welzijnsorganisaties behorend bij de regeling Sociaal Werk en nog vele anderen.

 

Inkomen kerkelijk medewerkers

Wij nemen vrijwilligers binnen de kerk graag werk uit handen. Salarisadministratie vraagt specifieke kennis van wetgeving en arbeidsvoorwaardenregeling. Bovendien is voor het indienen van de digitale loonaangifte en pensioenaangifte een uitgebreid salarispakket nodig. Voor een kleinere werkgever is het kostbaar om zelf een pakket aan te schaffen. Bij KKA bieden we u een totaaloplossing voor de salarisadministratie en nemen wij u zoveel mogelijk werk uit handen. Om het voor u gemakkelijker te maken, houden de medewerkers van KKA alle wijzigingen rondom de salarisadministratie voor u bij. Wij volgen alle ontwikkelingen. Daarnaast kunnen wij u ook adviseren over andere personeelszaken. Zo kunnen wij u bijvoorbeeld helpen bij vragen over de arbeidsovereenkomst, omgaan met dienstwoningen, inzet en vergoeding van vrijwilligers en kunnen wij u adviseren mocht u onverhoopt afscheid moeten nemen van een medewerker.

 

Werkzaamheden die KKA voor u kan verzorgen:

  • Salarisadministratie kerk en aanverwante stichtingen: berekenen van salarissen en traktementen;
  • Het indienen van de pensioenaangiftes bij pensioenfonds Zorg en Welzijn;
  • Verzorgen van aangiften bij de belastingdienst;
  • Verzorgen van het benodigde jaarwerk;
  • Verzorgen van de salarisbetaling, loonheffing en pensioenfactuur of het aanleveren van de betaalbestanden.

Wij bieden voor onze dienstverlening een gunstig All-in tarief. Zo weet u altijd waar u aan toe bent als organisatie en komt u nooit voor verrassingen te staan.

 

Meer informatie?

Wilt u weten wat KKA voor u kan betekenen als het gaat om de salarisadministratie? Wilt u een vrijblijvende offerte? Neem dan contact op met Jan Wobben, onze contactpersoon voor de salarisadministratie. U kunt hem bellen via 0342 – 41 57 80 of mail naar salarisbureau@kkgkka.nl.

 

Aanmeldingsformulieren salarisadministratie kerk en aanverwante stichtingen

 

Copyright © 2021 De Silas Groep | Design website door: Allison | Realisatie website door: Webheld.nl

Er geldt copyright op deze foto