Twinfield

Twinfield betekent zorgeloos, snel en efficiënt online boekhouden. Uw administratie wordt volledig in de cloud opgeslagen en geback-upt. De meest actuele financiële gegevens zijn altijd en vanaf iedere locatie beschikbaar. Het enige dat u nodig heeft is een webbrowser met internetverbinding. Dankzij vele technische maatregelen is de veiligheid van het programma optimaal gewaarborgd. Het is mogelijk om verschillende abonnementen af te sluiten, waarin de mate van ondersteuning en uw eigen werkzaamheden worden bepaald. Wanneer u dat wilt, kijken onze medewerkers gemakkelijk online met u mee. De mate van de samenwerking tussen u en KKA bepaalt u altijd zelf. Met het juiste abonnement kunt u zelf de volledige administratie voeren. Heeft u hulp nodig? Geen probleem, wij ondersteunen u graag.

Snel, gemakkelijk en veilig

KKA is Twinfield-dealer voor kerkelijk Nederland. Dit heeft als voordeel dat u met al uw vragen over uw administratie één loket terecht kunt. U kunt ons bellen, (033) 467 10 12 en mailen naar onlineboekhouden@kkgkka.nl.

Webbased pakket

Dit pakket biedt de volgende mogelijkheden:

 • Bankafschriften inlezen van meer dan 25 banken, zoals ABN AMRO, Rabobank, maar ook van de
  SKG in Gouda.
 • Automatisch ledenmutaties verwerken. Twinfield kan eenvoudig gekoppeld worden aan het
  LedenRegistratiesysteem PKN (LRP). Daardoor heeft u continu zicht op uw actuele financiële
  situatie.
 • Betaalgedrag controleren. Indien nodig automatiseert u heel eenvoudig aanmaningen.
 •  Gecombineerd met Basecone kunt u eenvoudig en snel alle facturen, bonnetjes en documenten aanleveren en met één klik verwerken in uw administratie. Alles wat u doet in Basecone is direct in uw boekhouding te vinden.

Ontdek hier hoe eenvoudig Twinfield werkt.
Kijk hier voor alle voordelen van Basecone.

Tarieven

Per 1 januari 2023 zijn de prijzen van de abonnementen:

 • Twinfield muteren: € 30,61 per maand per gebruiker (exclusief btw)
 • Twinfield meekijken: € 9,46 per maand per gebruiker (exclusief btw)
 • Basecone: € 11,39 per maand per administratie (exclusief btw)

 

Meld u nu aan (of af) voor Twinfield en/of Basecone

 

Voorlichting Twinfield

Wilt u meer weten over Twinfield en onze dienstverlening neem dan contact met ons op. Wij kunnen u dan een korte presentatie geven op één van onze kantoren in het land. Deze presentatie van één uur is gratis.

Naar aanleiding van deze presentatie kunt u beoordelen of Twinfield voor uw administratie het juiste boekhoudpakket is.

Indien u besluit om dit boekhoudpakket aan te schaffen, dan kunnen wij u (indien nodig) aan de hand van uw eigen administratie in Twinfield een korte trainingssessie geven.

Na deze trainingssessie weet u hoe een aantal basishandelingen werken via Twinfield. U kunt hierover maatwerk afspraken maken, zowel qua inhoud als duur. Voor deze verdiepings- of trainingssessie berekenen wij kosten.

 

Handleiding bij het aanmaken van een Wolters Kluwer account voor bestaande gebruikers van Twinfield

In het kader van de veiligheid van de gebruikers heeft Wolters Kluwer, het moederbedrijf van Twinfield een nieuwe manier van inloggen geïntroduceerd. Elke gebruiker zal hierop over moeten gaan. De nieuwe manier van inloggen werkt met MFA, dat betekent Multi Factor Authenticatie. Dit houdt in dat u op meerdere manieren moet verantwoorden wie u bent.

Lees hier meer en hoe u uw account aanmaakt.

Copyright © 2021 De Silas Groep | Design website door: Allison | Realisatie website door: Webheld.nl

Er geldt copyright op deze foto