Twinfield

Twinfield betekent zorgeloos, snel en efficiënt online boekhouden. Uw administratie wordt volledig in de cloud opgeslagen en geback-upt. De meest actuele financiële gegevens zijn altijd en vanaf iedere locatie beschikbaar. Het enige dat u nodig heeft is een webbrowser met internetverbinding. Dankzij vele technische maatregelen is de veiligheid van het programma optimaal gewaarborgd. Het is mogelijk om verschillende abonnementen af te sluiten, waarin de mate van ondersteuning en uw eigen werkzaamheden worden bepaald. Wanneer u dat wilt, kijken onze medewerkers gemakkelijk online met u mee. De mate van de samenwerking tussen u en KKA bepaalt u altijd zelf. Met het juiste abonnement kunt u zelf de volledige administratie voeren. Heeft u hulp nodig? Geen probleem, wij ondersteunen u graag.

Snel, gemakkelijk en veilig

KKA is Twinfield-dealer en Basecone-supervisor voor kerkelijk Nederland. Dit heeft als voordeel dat u met al uw vragen over uw administratie één loket terecht kunt. U kunt ons bellen, (033) 467 10 12 en mailen naar onlineboekhouden@kkgkka.nl.

Webbased pakket

Dit pakket biedt de volgende mogelijkheden:

 • Bankafschriften inlezen van meer dan 25 banken, zoals ABN AMRO, Rabobank, maar ook van de
  SKG in Gouda.
 • Automatisch ledenmutaties verwerken. Twinfield kan eenvoudig gekoppeld worden aan het
  LedenRegistratiesysteem PKN (LRP). Daardoor heeft u continu zicht op uw actuele financiële
  situatie.
 • Betaalgedrag controleren. Indien nodig automatiseert u heel eenvoudig aanmaningen.
 •  Gecombineerd met Basecone kunt u eenvoudig en snel alle facturen, bonnetjes en documenten aanleveren en met één klik verwerken in uw administratie. Alles wat u doet in Basecone is direct in uw boekhouding te vinden.

Ontdek hier hoe eenvoudig Twinfield werkt.
Kijk hier voor alle voordelen van Basecone.

Tarieven

Per 1 januari 2020 zijn de prijzen van de abonnementen:

 • Twinfield muteren: € 27,50 per maand per gebruiker (exclusief btw)
 • Twinfield meekijken: € 8,50 per maand per gebruiker (exclusief btw)
 • Basecone: € 10,95 per maand per administratie (exclusief btw)

 

Meld u nu aan voor Twinfield en/of Basecone

 

Informatieavonden

Wilt u meer weten over Twinfield en Basecone en onze dienstverlening, bezoek dan een van onze voorlichtingsavonden op ons kantoor in Amersfoort:

 • Op dit moment is er nog geen nieuwe datum bekend. Stuur een e-mail naar onlineboekhouden@kkgkka.nl en wij houden u op de hoogte.

Adres: Koningin Wilhelminalaan 23, Amersfoort.
Tijd: ontvangst met koffie om 19.30 uur. Om 19.45 uur starten wij de presentatie.

In verband met de grote belangstelling die hiervoor bestaat, is het nodig dat u zich van tevoren aanmeldt. U kunt dit doen door een e-mail te sturen naar onlineboekhouden@kkgkka.nl. Wilt u hierbij aangeven om welke datum het gaat en met hoeveel personen u komt?

 

Handleiding bij het aanmaken van een Wolters Kluwer account voor bestaande gebruikers van Twinfield

In het kader van de veiligheid van de gebruikers heeft Wolters Kluwer, het moederbedrijf van Twinfield een nieuwe manier van inloggen geïntroduceerd. Elke gebruiker zal hierop over moeten gaan. De nieuwe manier van inloggen werkt met MFA, dat betekent Multi Factor Authenticatie. Dit houdt in dat u op meerdere manieren moet verantwoorden wie u bent.

Lees hier meer en hoe u uw account aanmaakt.

Copyright © 2019 De Silas Groep | Design website door: Allison | Realisatie website door: Webheld.nl

Er geldt copyright op deze foto