Aankoop landerijen en grond

Kerken bezitten traditioneel vaak grond, vaak verkregen door erfenissen en giften. Ook vandaag de dag beleggen kerken graag in landbouwgronden. Gelet op de huidige lage rentestand, het rendement van grond sec maar ook het lage risicoprofiel is grond een goede investering om uw kerkelijke organisatie te borgen voor de toekomst, waarbij (heel belangrijk!) uw eigen vermogen niet wordt uitgehold.

 

Goede rendementen

Met grond worden tegenwoordig goede rendementen van maximaal zo’n drie procent gehaald, waarbij belangrijk is om te vermelden dat deze inflatiebestendig zijn. Dit in tegenstelling tot het rendement op uw vermogen op een spaarrekening (als dit al behaald kan worden momenteel), waarvan u de inflatie dient af te trekken.

 

Kerk, koop grond!

Kortom, aankoop van grond, het hebben en houden van grond is een uitstekend middel voor uw kerk om uw kerkelijke doelen zo goede mogelijk te verwezenlijken. Grond is voor een kerk een goede, zorgeloze belegging. Daarom: kerk, koop grond!

 

Meer informatie?

Wilt u meer weten over de concrete mogelijkheden van beleggen in grond en landerijen voor uw gemeente? Onze rentmeesters zijn graag bereid om u te informeren over de manier waarop u dit het beste kunt doen. Neem gerust contact op voor een vrijblijvend gesprek.

Copyright © 2021 De Silas Groep | Design website door: Allison | Realisatie website door: Webheld.nl

Er geldt copyright op deze foto