Wie zijn wij

Sinds 1995 is KKG Adviseurs werkzaam voor kerken en aanverwante organisaties die geen deel uitmaken van de Protestantse Kerk in Nederland (PKN). Wij beheren kerkelijk onroerend goed, te weten: grond en gebouwen. Bij grond gaat het om grasland of landbouwgrond. Bij gebouwen gaat het om kerken, pastorieën, verenigingsgebouwen, kantoorpanden of woningen.

Advies bij kerkgebouwgerelateerde vragen

Het bezit van kerkelijk onroerend goed kan ingewikkelde vragen opleveren. Sluiten de kerkgebouwen nog aan op de wijze waarop u kerk wilt zijn? Niet alle kerkgebouwen zijn nog nodig voor zondagse vieringen. Besluitvorming hierover roept al gauw emotie op.

Soms zijn verkoop, een alternatieve bestemming of ontwikkeling van vastgoed een oplossing. Onze rentmeesters adviseren op deze terreinen en kunnen u veel werk uit handen nemen. Zij hebben jarenlange ervaring en zijn deskundig, zowel op het terrein van het vastgoed als in de kerkelijke wereld. Voor u kunnen wij het volledige beheer van het vastgoed doen, inclusief de jaarlijkse financiële verantwoording. Wij kunnen ook bemiddelen of adviseren bij aan- en verkoop van grond en gebouwen. Onze rentmeesters staan altijd ten dienste van de plaatselijke kerken en zijn erop gericht om optimaal rendement voor hen te behalen.

Het zorgvuldig beheren van grond en gebouwen vergt veel specifieke kennis. Die hebben wij in huis en wij helpen u graag. Wilt u meer informatie of een vrijblijvend gesprek over de mogelijkheden in uw situatie, stuur ons een bericht.

Wilt u kennismaken met ons team, klik dan hier.

Copyright © 2021 De Silas Groep | Design website door: Allison | Realisatie website door: Webheld.nl

Er geldt copyright op deze foto