Wie zijn wij

Inmiddels alweer meer dan 70 jaar dé vastgoedspecialist voor kerken en aanverwante organisaties in de Protestantse Kerk in Nederland (PKN). Wij beheren kerkelijk onroerend goed, te weten: grond en gebouwen, niet zijnde kerkgebouwen. Bij grond gaat het om grasland of landbouwgrond. Bij gebouwen gaat het om pastorieën, verenigingsgebouwen, kantoorpanden of woningen. Heeft u vragen over kerkgebouwen, ga dan naar deze pagina.

Onze rentmeesters kunnen u veel werk uit handen nemen. Zij hebben jarenlange ervaring en zijn deskundig, zowel op het terrein van het vastgoed als in de kerkelijke wereld. Voor u kunnen wij het volledige beheer van het vastgoed doen, inclusief de jaarlijkse financiële verantwoording. Wij kunnen u ook ondersteunen bij incidentele zaken zoals de bemiddeling of advisering bij aan- en verkoop van grond en gebouwen. Onze rentmeesters staan altijd ten dienste van de plaatselijke kerken en zijn erop gericht om optimaal rendement voor hen te behalen.

Het zorgvuldig beheren van grond en gebouwen vergt veel specifieke kennis. Die hebben wij in huis en wij helpen u graag. Wilt u meer informatie of een vrijblijvend gesprek over de mogelijkheden in uw situatie, stuur ons een bericht.

 

Copyright © 2021 De Silas Groep | Design website door: Allison | Realisatie website door: Webheld.nl

Er geldt copyright op deze foto