Drie stichtingen

Silas Groep bestaat uit drie stichtingen: KKA, KKG en KKG Adviseurs. Samen bieden wij een brede waaier aan dienstverlening aan christelijke kerken. Dit doen wij zonder winstoogmerk en met veel kennis en ervaring over de specifieke context waarin kerken werkzaam zijn. Met onze jarenlange deskundigheid en ervaring staan wij naast de kerken omdat wij vanuit onze christelijke inspiratie werken.

KKA, KKG en KKG Adviseurs zijn gerenommeerde organisaties die al gedurende decennia de protestantse kerken terzijde staan.

KKA stelt uw jaarrekening samen en uw begroting op, verzorgt uw financiële administratie, ledenadministratie, salarisadministratie, traktementsberekeningen en begraafplaatsadministratie. Wij geven advies over een efficiënte inrichting van uw administratieve organisatie, over verzekeringen en ondersteunen bij ziekte of vacatures op het kerkelijk bureau.

KKG en KKG Adviseurs zijn dé vastgoedspecialisten voor kerken en aanverwante organisaties. Wij verzorgen het beheer van uw vastgoed, taxeren kerkelijk vastgoed, bemiddelen of adviseren bij aan- en verkoop van grond en (kerk)gebouwen en adviseren bij transformatie en ontwikkeling van vastgoed.

Copyright © 2021 De Silas Groep | Design website door: Allison | Realisatie website door: Webheld.nl

Er geldt copyright op deze foto