Het bestemmingsplan met de naam ‘Kern Zieuwent’ is goedgekeurd op 21-05-2019. De bestemming ingevolge dit bestemmingsplan is: horeca. Ook de woning valt onder deze horecabestemming.
Het Parochiehuis en de woning zijn aan twee zijden ontsloten aan de openbare weg.
Volgens kadastrale recherche zijn er geen zakelijke rechten en/of erfdienstbaarheden gevestigd.
Er zijn geen bijzondere gebruiks- en/of verkoopbelemmerende bepalingen en/of vestigingseisen.
Het Parochiehuis en de woning zijn gebouwd in 1956. In 2005 is het Parochiehuis aangepast en uitgebreid.
Na 1956 is bij de woning een houten garage gebouwd. Het bouwjaar hiervan is onbekend.
Parochiehuis
Het object is op staal (= dragende ondergrond) gefundeerd. De gevels zijn aan de voorzijde opgetrokken uit bakstenen steensmuren. De gevels van de aanbouw aan de achterzijde zijn opgetrokken uit bakstenen spouwmuren.
Het object heeft een samengesteld dak, de bedekking bestaat deels uit pannen en deels uit bitumen (2005). De dakconstructie is van hout. Het object is voorzien van zinken goten.
De vloeren zijn deels van hout, deels van beton. De entrees aan de voor- en achterzijde hebben een betonnen vloer, voorzien van vloertegels. Ditzelfde geldt voor de keuken, de bergruimte en de kelder.
De grote zaal (zaal 1) heeft een houten vloer, voorzien van parket. Zaal 2 heeft een betonnen vloer, eveneens voorzien van parket. Zaal 3 heeft een houten vloer met vloerbedekking. De vloer van de vergaderzaal (zaal 4) is van beton en voorzien van een houten vloer. De vloeren van het toneel en de zolder met cv-ruimte zijn van hout.
De binnenmuren zijn grotendeels afgewerkt met een houten lambrisering in combinatie met glasvliesbehang. De wanden van de keuken zijn voorzien van wandtegels. De wanden van het toneel en de kelder zijn gestuct.
De plafonds bestaan grotendeels uit systeemplafonds. Het plafond van het toneel is van hout. Dit is tevens de vloer van de zolder. Het plafond van de kelder bestaat uit houten plaatwerk. Het plafond van de zolder bestaat uit een met asbesthoudende platen beschoten kap.
De houten ramen en kozijnen zijn voorzien van dubbel glas.
Woning
Het object heeft uit baksteen opgetrokken bakstenen spouwmuren en is gefundeerd op staal. De woning is voorzien van een houten kapconstructie die gedekt is met pannen. De dakbedekking van de garage/schuur en het dakbeschot zijn asbesthoudend.
De entree, gang en de garage/schuur hebben een betonvloer die voorzien is laminaat. Het toilet, de kelder en de bijkeuken hebben een betonvloer die voorzien is van vloertegels. De vloer in de woonkamer is van hout en voorzien van laminaat. In de keuken ligt vloerbedekking op een betonvloer.
De vloeren van de verdieping zijn uitgevoerd in hout. In de badkamer liggen vloertegels, op de overloop en in de slaapkamers ligt vloerbedekking.
De wanden in de entree en gang zijn voorzien van een houten lambrisering en behang. In de woonkamer, de slaapkamers en op de overloop zijn de wanden voorzien van behang. De muren van de keuken zijn gestuct. In het toilet en de badkamer zijn de wanden voorzien van wandtegels. In de bijkeuken is een deel gestuct en een deel voorzien van wandtegels. De wanden van de kelder zijn van beton, van de garage/schuur van hout.
Het plafond van de entree, gang en de keuken bestaat uit gipsplaten. Het plafond van de woonkamer bestaat uit gipsplaten met houten balken. De plafonds van het toilet en de badkamer zijn gestuct. Het plafond van de bijkeuken bestaat uit houten plaatwerk met houten balken. De kelder heeft een betonnen plafond. De plafonds van de overloop en de slaapkamers zijn van zachtboard.
De kozijnen en ramen zijn uitgevoerd in hout. Met uitzondering van het toilet, de bijkeuken en de garage/schuur zijn alle ramen en kozijnen op de begane grond voorzien van dubbele beglazing. Op de verdieping hebben alle ramen en kozijnen enkele beglazing.
Parochiehuis
De totale vloeroppervlakte van het Parochiehuis bedraagt ca. 861 m² en bestaat uit:
Woning
De totale vloeroppervlakte van de woning bedraagt ca. 103,5 m. en bestaat uit:
Parochiehuis
Woning
Parochiehuis
De aanwezige cv-ketel is van het merk ATAG (bouwjaar 2019).
Woning
In de woning is een Remeha Tzerra cv-ketel aanwezig (bouwjaar 2015).
Parochiehuis
Behoudens de dubbele beglazing, de spouwmuren en geïsoleerd platdak (achter) zijn er nauwelijks isolerende voorzieningen getroffen.
Woning
De spouw is geïsoleerd, het dak en de vloer niet. De begane grond heeft grotendeels dubbel glas, de verdieping niet.
Parochiehuis
Woning
De bouwkundige constructie en het binnenonderhoud zijn goed, het buitenonderhoud is voldoende.
Parochiehuis
Kerkgebouwen en gebouwen voor religieuze activiteiten zijn vrijgesteld van een verplicht energielabel. In de koopovereenkomst zal daarom worden opgenomen dat koper en verkoper afzien van dit energielabel.
Woning
De woning heeft energielabel G, zie bijlage in de brochure.
Dinsdag 24 januari 2023 tussen 14.30 en 16.00 uur.
In overleg.
De inschrijfformulieren dienen uiterlijk op vrijdag 19 mei 2023 binnen te zijn bij ons kantoor in Amersfoort. De enveloppen zullen worden geopend op dinsdag 23 mei 2023. Daarna ontvangen alle inschrijvers schriftelijk bericht.
U kunt hieronder een brochure downloaden met daarin o.a. een fotopresentatie, inschrijfformulier I, II en III, verkoopvoorwaarden en toelichting, ontwerp koopovereenkomst, eigendomsinformatie, kadastrale kaart, het bestemmingsrapport en bouwtekeningen. Ook kunt u het verkennend bodem- en asbestonderzoek en de asbestinventarisatie downloaden.
Hartelijk dank! U kunt nu de volgende bestanden downloaden:
Bestuur
Lees hier meer over het bestuur
Algemene voorwaarden:
KKA
KKG
KKG Adviseurs
Copyright © 2021 De Silas Groep | Design website door: Allison | Realisatie website door: Webheld.nl
Er geldt copyright op deze foto