KKA Verzekeringen > Jabes Verzekeringen

Sinds november 2022 heeft KKA de dienstverlening met betrekking tot verzekeringen ondergebracht bij Jabes Verzekeringen in Harderwijk; een kantoor dat thuis is in het verzekeren van kerken, stichtingen, predikanten en kerkelijk werkers.

Bij onze periodieke strategische oriëntatie hebben wij besloten om onze rol als intermediair voor verzekeringen te beëindigen en ons voortaan helemaal te richten op administratieve dienstverlening. Een voorwaarde was wel dat we de verzekeringen bij een betrouwbare en qua identiteit passende andere tussenpersoon zouden kunnen onderbrengen. We hebben die met Jabes Verzekeringen in Harderwijk gevonden.

Wij zijn blij dat zij met ingang van 1 november onze verzekeringsportefeuille hebben overgenomen en beheren. We hebben Jabes leren kennen als een betrouwbaar verzekeringskantoor dat uw belangen goed behartigt en dat bekend is met kerken en aanverwante organisaties.

Dus heeft u een zieke predikant of medewerker? Dan heeft dat (financiële) gevolgen voor de kerk. Hoe kunt u hier het beste mee omgaan? Heeft u bijvoorbeeld al een arbodienst (verplicht sinds 1 juli 2017) of een verzuimverzekering geregeld? Wij bevelen Jabes Verzekeringen van harte aan.

Jabes is opgericht in 2013 vanuit betrokkenheid bij de zending en zendelingen. Zij verzekeren zendelingen, ontwikkelingswerkers, kerken, stichtingen, geestelijk werkers en particulieren. Het team van Jabes Verzekeringen bestaat op dit moment uit 5 personen. Zij voldoen aan alle eisen van de AFM en kunnen u voor een breed pallet van schadeverzekeringen van dienst zijn.

 

Wilt u meer weten of heeft u een specifieke vraag?

Neemt u dan contact op met Jabes Verzekeringen via 0341 – 27 05 75.

 

Heeft u voor november 2022 verzekeringen afgesloten via KKA?

Dan kunt u voortaan contact opnemen met Jabes Verzekeringen voor al uw vragen. Uw vaste contactpersoon bij KKA, Elly Davelaar, is vanaf 1 december 2022 een dag in de week werkzaam voor Jabes Verzekeringen om de overgang soepel te laten verlopen.

Overig Nieuws

Energielasten-en-verduurzaming

Energielasten en verduurzaming

Ook kerken hebben te maken met sterk gestegen energielasten. Deze stijging kan soms leiden tot problemen. De Maatschappij van Welstand…
KKG_agrarisch_makelaar

Ruim 30 jaar tevreden: begeleiding van KKG is onmisbaar

Het Kantoor der Goederen (KKG) werd in 1948 opgericht, speciaal voor het beheren van kerkelijke onroerende zaken. Dat was nodig,…
Richtlijnen: regeldruk of waardevol instrument?

Richtlijnen: regeldruk of waardevol instrument?

Zoals overal in de maatschappij ontkomt ook de kerk niet aan steeds veranderende regel- en wetgeving. Op financieel vlak zijn…

Copyright © 2021 De Silas Groep | Design website door: Allison | Realisatie website door: Webheld.nl

Er geldt copyright op deze foto