Silas Groep benoemt nieuwe directeur

De Silas Groep heeft de heer Wim Hoogenboom uit Bodegraven benoemd tot nieuwe directeur. Met ingang van 1 september 2022 zal hij de huidige directeur Gijsbert Geluk opvolgen. Geluk blijft nog enige tijd aan om zijn opvolger te introduceren bij de betrokken partijen en zijn werkzaamheden zorgvuldig over te dragen. Aan het einde van dit jaar zal Geluk – na een kleine zeven jaar – afscheid van de Silas Groep nemen.

Wim Hoogenboom heeft ruime ervaring op het gebied van leiderschap. Hij geeft professionals hierbij graag veel ruimte en stelt zich hierbij ondersteunend en coachend op. Waar nodig neemt hij het heft in handen om alle zaken zo goed en praktisch mogelijk te laten verlopen. Hoogenboom is momenteel afdelingshoofd Ontwikkeling ICT Systemen Watermanagement bij CIV Rijkswaterstaat te Delft.

De Silas Groep bestaat uit drie stichtingen: het Kantoor der Kerkelijke Goederen (KKG), het Kantoor der Kerkelijke Administraties (KKA) en KKG Adviseurs. Samen bieden zij een brede waaier aan dienstverlening aan christelijke kerken op het gebied van financiën en vastgoed. Daarnaast geven zij advies bij kerkgebouwgerelateerde vragen.

Geluk: “Wim Hoogenboom is doelgericht en houdt van denken én doen. Lastige klussen ziet hij als uitdaging, hij ziet altijd kansen. Eigenschappen die goed van pas komen in het werk dat hij als boegbeeld van onze stichtingen samen met alle collega’s voor de kerken mag gaan verrichten.”

Overig Nieuws

KKG-vacature-rentmeester

KKG: nog steeds springlevend, zelfs na 75 jaar

In 1948 is Stichting Kantoor der Kerkelijke Goederen (KKG) opgericht door de Maatschappij van Welstand. Het doel was om kerken…
KKA-Header-Twinfield

Werk slimmer… niet harder

Digitalisering in ons privéleven juichen we toe, terwijl we de administratie vaak blijven doen zoals we het altijd al deden.…
PGAalten_IMG_1398

Een huis met vele woningen

Het werk van KKG Adviseurs draagt bij aan verrassende resultaten. Een mooi voorbeeld vinden we in Aalten. De heer Harm…

Copyright © 2021 De Silas Groep | Design website door: Allison | Realisatie website door: Webheld.nl

Er geldt copyright op deze foto