Een online werkgeversportaal zorgt voor inzicht en overzicht

U weet waarschijnlijk wel dat onze KKA-afdeling ‘salarisadministratie’ voor kerken en aanverwante organisaties alles verzorgt dat te maken heeft met de administratie rondom salarissen. En dat zij gespecialiseerd zijn in de kerkelijke HRM-vraagstukken. Maar: u weet misschien niet dat KKA inmiddels een totaalpakket voor salarisadministratie aanbiedt. Ons doel is namelijk om onze klanten zoveel mogelijk te ontzorgen en dat kan met dit totaalpakket.

In dit pakket is het mogelijk om u als werkgever toegang te geven tot een online HR-portaal. Voor grotere werkgevers (met 10 of meer werknemers) kan dit een handig hulpmiddel zijn. Hierdoor zijn gegevens van werknemers altijd en overal online inzichtelijk. Het online delen van gegevens maakt dat processen transparant worden en zo ontstaat er een dynamische omgeving waarin iedereen samenwerkt aan de juiste salaris- én personeelsadministratie. De software fungeert dan als een communicatiemiddel tussen intermediair-werkgever en/of tussen werkgever-werknemer.

 

Online HR-portaal

Met dit portaal heeft u als werkgever dus direct toegang tot uw eigen administratie waarin wij alle documenten, zoals salarisspecificaties en betaalbestanden, klaarzetten. Tegelijkertijd kunt u het portaal ook gebruiken voor HR-werkzaamheden:

  • De digitale archivering van de personeelsdossiers;
  • Het registreren van het verlof;
  • En het signaleren van aflopende arbeidsovereenkomst, jubilea, etc.

 

Wat levert het u als werkgever op?

  • Fouten minimaliseren door automatisering van het systeem;
  • Tijd- en kostenbesparing;
  • Transparantie binnen de organisatie.

 

Veiligheidseisen?

Jan Wobben, hoofd van het salarisbureau, geeft aan dat het salarispakket waarmee zij werken voldoet aan alle eisen die de privacywet AVG (Algemene Verordening Gegevensbescherming) voorschrijft. Ook de internetveiligheid is gegarandeerd. Kortom, in het online portaal zijn de privacygevoelige gegevens die nu eenmaal in personeelsdossiers zitten, goed beveiligd.

KKA is van plan om de online HR-module van het salarispakket steeds verder uit te breiden. We verwachten dan ook dat er in de toekomst steeds meer mogelijkheden voor werkgevers zijn om het portaal te gebruiken, aldus Jan Wobben.

 

Nieuwsgierig geworden?

Jan Wobben kan u hier alles over vertellen. U kunt hem bereiken op telefoonnummer 0342 – 41 57 80 of stuur hem een e-mail.

Overig Nieuws

KKG_header_nieuwbouw

KKG levert maatwerk bij nieuwbouw woningen Bergharen-Hernen

U weet waarschijnlijk wel dat KKG vastgoed beheert voor veel kerkelijke gemeenten. Nu zijn er kerken in allerlei soorten en…
KKA-Header-PGEde

KKA vult gat bij Protestantse Gemeente Ede

KKA zorgt ervoor dat de financiële administratie en salarisadministratie bij kerken en aanverwante instellingen op orde is. Hoe zij dat doen,…
KKG_header_duurzame_gronduitgifte

Duurzame gronduitgifte

Regelmatig krijgen we een vraag van een opdrachtgever hoe we bij een gronduitgifte het thema ‘duurzaamheid’ meenemen. Omdat duurzaamheid een…

Copyright © 2021 De Silas Groep | Design website door: Allison | Realisatie website door: Webheld.nl

Er geldt copyright op deze foto