Een online werkgeversportaal zorgt voor inzicht en overzicht

U weet waarschijnlijk wel dat onze KKA-afdeling ‘salarisadministratie’ in Barneveld voor kerken en aanverwante organisaties alles verzorgt dat te maken heeft met de administratie rondom salarissen. En dat zij gespecialiseerd zijn in de kerkelijke HRM-vraagstukken. Maar: u weet misschien niet dat KKA inmiddels een totaalpakket voor salarisadministratie aanbiedt. Ons doel is namelijk om onze klanten zoveel mogelijk te ontzorgen en dat kan met dit totaalpakket.

In dit pakket is het mogelijk om u als werkgever toegang te geven tot een online HR-portaal. Voor grotere werkgevers (met 10 of meer werknemers) kan dit een handig hulpmiddel zijn. Hierdoor zijn gegevens van werknemers altijd en overal online inzichtelijk. Het online delen van gegevens maakt dat processen transparant worden en zo ontstaat er een dynamische omgeving waarin iedereen samenwerkt aan de juiste salaris- én personeelsadministratie. De software fungeert dan als een communicatiemiddel tussen intermediair-werkgever en/of tussen werkgever-werknemer.

 

Online HR-portaal

Met dit portaal heeft u als werkgever dus direct toegang tot uw eigen administratie waarin wij alle documenten, zoals salarisspecificaties en betaalbestanden, klaarzetten. Tegelijkertijd kunt u het portaal ook gebruiken voor HR-werkzaamheden:

  • De digitale archivering van de personeelsdossiers;
  • Het registreren van het verlof;
  • En het signaleren van aflopende arbeidsovereenkomst, jubilea, etc.

 

Wat levert het u als werkgever op?

  • Fouten minimaliseren door automatisering van het systeem;
  • Tijd- en kostenbesparing;
  • Transparantie binnen de organisatie.

 

Veiligheidseisen?

Jan Wobben, hoofd van het salarisbureau, geeft aan dat het salarispakket waarmee zij werken voldoet aan alle eisen die de privacywet AVG (Algemene Verordening Gegevensbescherming) voorschrijft. Ook de internetveiligheid is gegarandeerd. Kortom, in het online portaal zijn de privacygevoelige gegevens die nu eenmaal in personeelsdossiers zitten, goed beveiligd.

KKA is van plan om de online HR-module van het salarispakket steeds verder uit te breiden. We verwachten dan ook dat er in de toekomst steeds meer mogelijkheden voor werkgevers zijn om het portaal te gebruiken, aldus Jan Wobben.

 

Nieuwsgierig geworden?

Jan Wobben kan u hier alles over vertellen. U kunt hem bereiken op telefoonnummer 0342 – 41 57 80 of stuur hem een e-mail.

Overig Nieuws

KKG-vacature-rentmeester

KKG: nog steeds springlevend, zelfs na 75 jaar

In 1948 is Stichting Kantoor der Kerkelijke Goederen (KKG) opgericht door de Maatschappij van Welstand. Het doel was om kerken…
KKA-Header-Twinfield

Werk slimmer… niet harder

Digitalisering in ons privéleven juichen we toe, terwijl we de administratie vaak blijven doen zoals we het altijd al deden.…
PGAalten_IMG_1398

Een huis met vele woningen

Het werk van KKG Adviseurs draagt bij aan verrassende resultaten. Een mooi voorbeeld vinden we in Aalten. De heer Harm…

Copyright © 2021 De Silas Groep | Design website door: Allison | Realisatie website door: Webheld.nl

Er geldt copyright op deze foto