Automatische koppeling Twinfield met SKG Online

PKN-gemeenten en -diaconieën die gebruikmaken van LRP, Scipio Online of Twinfield hebben de mogelijkheid om Stichting Kerkelijk Geldbeheer (SKG) te machtigen voor automatische verwerking van de digitale rekeningafschriften. Deze gratis optie is voor Twinfield uitgebreid met de toepassing voor meer rekeningen-courant én aan meerdere administraties tegelijkertijd.

 

Efficiëntie en continuïteit

Door de uitgebreide koppeling kan het aantal handmatige handelingen worden beperkt en de continuïteit worden verhoogd.

Tijdens vakantie of ziekte worden de afschriften gewoon verwerkt. De gebruiker blijft vanzelfsprekend inhoudelijk verantwoordelijk voor de verwerking.

Door de automatische koppeling met Twinfield voorkomt u kansen op foutieve verwerking. Ook bespaart u tijd doordat de administratie sneller is verwerkt.

 

Aan de slag met de gratis koppeling

Via de internetmodule SKG Online geeft u op eenvoudige wijze eenmalig aan SKG en Twinfield een digitale machtiging af om de rekeningafschriften voortaan automatisch te versturen.

In SKG Online ziet u bij uw rekeningen een grijs sterretje staan. Als u hierop klikt, start u een procedure, waarmee de SKG Online omgeving wordt gekoppeld met die van Twinfield.

 

Meer informatie?

Dit vindt u op www.skggouda.nl of u kunt vrijblijvend bellen: (0182) 58 80 00.

Overig Nieuws

KKG_header_nieuwbouw

KKG levert maatwerk bij nieuwbouw woningen Bergharen-Hernen

U weet waarschijnlijk wel dat KKG vastgoed beheert voor veel kerkelijke gemeenten. Nu zijn er kerken in allerlei soorten en…
KKA-Header-PGEde

KKA vult gat bij Protestantse Gemeente Ede

KKA zorgt ervoor dat de financiële administratie en salarisadministratie bij kerken en aanverwante instellingen op orde is. Hoe zij dat doen,…
KKG_header_duurzame_gronduitgifte

Duurzame gronduitgifte

Regelmatig krijgen we een vraag van een opdrachtgever hoe we bij een gronduitgifte het thema ‘duurzaamheid’ meenemen. Omdat duurzaamheid een…

Copyright © 2021 De Silas Groep | Design website door: Allison | Realisatie website door: Webheld.nl

Er geldt copyright op deze foto