Automatische koppeling Twinfield met SKG Online

PKN-gemeenten en -diaconieën die gebruikmaken van LRP, Scipio Online of Twinfield hebben de mogelijkheid om Stichting Kerkelijk Geldbeheer (SKG) te machtigen voor automatische verwerking van de digitale rekeningafschriften. Deze gratis optie is voor Twinfield uitgebreid met de toepassing voor meer rekeningen-courant én aan meerdere administraties tegelijkertijd.

 

Efficiëntie en continuïteit

Door de uitgebreide koppeling kan het aantal handmatige handelingen worden beperkt en de continuïteit worden verhoogd.

Tijdens vakantie of ziekte worden de afschriften gewoon verwerkt. De gebruiker blijft vanzelfsprekend inhoudelijk verantwoordelijk voor de verwerking.

Door de automatische koppeling met Twinfield voorkomt u kansen op foutieve verwerking. Ook bespaart u tijd doordat de administratie sneller is verwerkt.

 

Aan de slag met de gratis koppeling

Via de internetmodule SKG Online geeft u op eenvoudige wijze eenmalig aan SKG en Twinfield een digitale machtiging af om de rekeningafschriften voortaan automatisch te versturen.

In SKG Online ziet u bij uw rekeningen een grijs sterretje staan. Als u hierop klikt, start u een procedure, waarmee de SKG Online omgeving wordt gekoppeld met die van Twinfield.

 

Meer informatie?

Dit vindt u op www.skggouda.nl of u kunt vrijblijvend bellen: (0182) 58 80 00.

Overig Nieuws

In Memoriam

In Memoriam Hendrik Jan Woltersom

Op dinsdag 27 december 2022 is onze gewaardeerde collega, rentmeester mr. Hendrik Jan Woltersom, overleden. Het afscheid van Hendrik Jan…
kkg kerk platteland 3 2

Pacht- en huuropbrengst in 2022 gestegen naar 13,9 miljoen euro

KKG en KKG Adviseurs hebben gezamenlijk in 2022 voor onze opdrachtgevers in totaal 13,9 miljoen aan inkomsten opgehaald, waarvan 10,3…
KKA_Verzekeringen

KKA Verzekeringen > Jabes Verzekeringen

Sinds november 2022 heeft KKA de dienstverlening met betrekking tot verzekeringen ondergebracht bij Jabes Verzekeringen in Harderwijk; een kantoor dat thuis is…

Copyright © 2021 De Silas Groep | Design website door: Allison | Realisatie website door: Webheld.nl

Er geldt copyright op deze foto