Automatische koppeling Twinfield met SKG Online

PKN-gemeenten en -diaconieën die gebruikmaken van LRP, Scipio Online of Twinfield hebben de mogelijkheid om Stichting Kerkelijk Geldbeheer (SKG) te machtigen voor automatische verwerking van de digitale rekeningafschriften. Deze gratis optie is voor Twinfield uitgebreid met de toepassing voor meer rekeningen-courant én aan meerdere administraties tegelijkertijd.

 

Efficiëntie en continuïteit

Door de uitgebreide koppeling kan het aantal handmatige handelingen worden beperkt en de continuïteit worden verhoogd.

Tijdens vakantie of ziekte worden de afschriften gewoon verwerkt. De gebruiker blijft vanzelfsprekend inhoudelijk verantwoordelijk voor de verwerking.

Door de automatische koppeling met Twinfield voorkomt u kansen op foutieve verwerking. Ook bespaart u tijd doordat de administratie sneller is verwerkt.

 

Aan de slag met de gratis koppeling

Via de internetmodule SKG Online geeft u op eenvoudige wijze eenmalig aan SKG en Twinfield een digitale machtiging af om de rekeningafschriften voortaan automatisch te versturen.

In SKG Online ziet u bij uw rekeningen een grijs sterretje staan. Als u hierop klikt, start u een procedure, waarmee de SKG Online omgeving wordt gekoppeld met die van Twinfield.

 

Meer informatie?

Dit vindt u op www.skggouda.nl of u kunt vrijblijvend bellen: (0182) 58 80 00.

Overig Nieuws

Energielasten-en-verduurzaming

Energielasten en verduurzaming

Ook kerken hebben te maken met sterk gestegen energielasten. Deze stijging kan soms leiden tot problemen. De Maatschappij van Welstand…
KKG_agrarisch_makelaar

Ruim 30 jaar tevreden: begeleiding van KKG is onmisbaar

Het Kantoor der Goederen (KKG) werd in 1948 opgericht, speciaal voor het beheren van kerkelijke onroerende zaken. Dat was nodig,…
Richtlijnen: regeldruk of waardevol instrument?

Richtlijnen: regeldruk of waardevol instrument?

Zoals overal in de maatschappij ontkomt ook de kerk niet aan steeds veranderende regel- en wetgeving. Op financieel vlak zijn…

Copyright © 2021 De Silas Groep | Design website door: Allison | Realisatie website door: Webheld.nl

Er geldt copyright op deze foto