Automatische koppeling Twinfield met SKG Online

PKN-gemeenten en -diaconieën die gebruikmaken van LRP, Scipio Online of Twinfield hebben de mogelijkheid om Stichting Kerkelijk Geldbeheer (SKG) te machtigen voor automatische verwerking van de digitale rekeningafschriften. Deze gratis optie is voor Twinfield uitgebreid met de toepassing voor meer rekeningen-courant én aan meerdere administraties tegelijkertijd.

 

Efficiëntie en continuïteit

Door de uitgebreide koppeling kan het aantal handmatige handelingen worden beperkt en de continuïteit worden verhoogd.

Tijdens vakantie of ziekte worden de afschriften gewoon verwerkt. De gebruiker blijft vanzelfsprekend inhoudelijk verantwoordelijk voor de verwerking.

Door de automatische koppeling met Twinfield voorkomt u kansen op foutieve verwerking. Ook bespaart u tijd doordat de administratie sneller is verwerkt.

 

Aan de slag met de gratis koppeling

Via de internetmodule SKG Online geeft u op eenvoudige wijze eenmalig aan SKG en Twinfield een digitale machtiging af om de rekeningafschriften voortaan automatisch te versturen.

In SKG Online ziet u bij uw rekeningen een grijs sterretje staan. Als u hierop klikt, start u een procedure, waarmee de SKG Online omgeving wordt gekoppeld met die van Twinfield.

 

Meer informatie?

Dit vindt u op www.skggouda.nl of u kunt vrijblijvend bellen: (0182) 58 80 00.

Overig Nieuws

KKG-vacature-rentmeester

KKG: nog steeds springlevend, zelfs na 75 jaar

In 1948 is Stichting Kantoor der Kerkelijke Goederen (KKG) opgericht door de Maatschappij van Welstand. Het doel was om kerken…
KKA-Header-Twinfield

Werk slimmer… niet harder

Digitalisering in ons privéleven juichen we toe, terwijl we de administratie vaak blijven doen zoals we het altijd al deden.…
PGAalten_IMG_1398

Een huis met vele woningen

Het werk van KKG Adviseurs draagt bij aan verrassende resultaten. Een mooi voorbeeld vinden we in Aalten. De heer Harm…

Copyright © 2021 De Silas Groep | Design website door: Allison | Realisatie website door: Webheld.nl

Er geldt copyright op deze foto