Twinfield: nu nog veiliger

KKA is al vele jaren Twinfield-dealer en Basecone-supervisor voor kerkelijk Nederland. Samen zorgen we ervoor dat kerken hun online boekhouding zorgeloos, snel en efficiënt kunnen voeren. Dankzij vele technische maatregelen is de veiligheid van het programma optimaal gewaarborgd. Veiligheid is en blijft zeer belangrijk, daarom wordt het programma ook continu doorontwikkeld.

 

Multi Factor Authenticatie

Wolters Kluwer, het moederbedrijf van Twinfield, heeft met het oog op de veiligheid een nieuwe manier van inloggen geïntroduceerd: Multi Factor Authenticatie (MFA). Dit houdt in dat iedere Twinfieldgebruiker op meerdere manieren moet verantwoorden wie hij of zij is. Dit is veiliger dan alleen gebruik te maken van een wachtwoord.

 

Meerdere opties mogelijk

Bij de nieuwe manier van inloggen kunt u kiezen uit een van de drie opties om naast het wachtwoord een tweede vorm van authenticatie te gebruiken:

  1. Via de Authenticator-app op uw smartphone
  2. Via een sms op uw smartphone of mobiele telefoon
  3. Via een e-mail

 

U kunt zelf kiezen welke optie u het fijnst vindt, u kunt ook meerdere opties instellen. In sommige gevallen kan het bijvoorbeeld handig zijn om een sms te ontvangen, maar wellicht heeft u op een ander moment toch liever een e-mail. In dat geval kunt u de beide opties instellen. Bij het inloggen kiest u vervolgens welke vorm u het liefst heeft op dat moment.

 

Nieuw account Wolters Kluwer aanmaken

Iedere gebruiker van Twinfield zal binnen nu en enkele maanden een nieuw account aan moeten maken om de veiligheid te kunnen blijven waarborgen. U ontvangt via een e-mail een uitnodiging om het nieuwe account aan te maken of u krijgt in Twinfield Boekhouden een melding met het verzoek om uw account op te waarderen naar de nieuwe manier van inloggen.

De aanmaak van het account bestaat uit verschillende stappen. Het is belangrijk dat u die allemaal doorloopt om uiteindelijk weer in te kunnen loggen. Hier vindt u een handleiding hoe u uw account aan kunt maken. U kunt ook een video bekijken.

 

Aanvragen of wijzigen abonnement

Daarnaast hebben wij het op onze website nog makkelijker gemaakt om een nieuw abonnement aan te vragen of wijzigingen door te laten voeren. Hier vindt u formulieren om een nieuwe administratie aan te melden voor Twinfield en/of Basecone. Ook kunt u nieuwe gebruikers aanmelden of gegevens laten wijzigen.

 

Wilt u meer weten over Twinfield of het nieuwe account van Wolters Kluwer?

Hier vindt u meer informatie over Twinfield. U kunt ook bellen met 033 – 467 10 12 (hoofdkantoor Amersfoort) of 026 – 370 86 05 (regiokantoor Arnhem) of mailen.

 

Overig Nieuws

KKG-vacature-rentmeester

KKG: nog steeds springlevend, zelfs na 75 jaar

In 1948 is Stichting Kantoor der Kerkelijke Goederen (KKG) opgericht door de Maatschappij van Welstand. Het doel was om kerken…
KKA-Header-Twinfield

Werk slimmer… niet harder

Digitalisering in ons privéleven juichen we toe, terwijl we de administratie vaak blijven doen zoals we het altijd al deden.…
PGAalten_IMG_1398

Een huis met vele woningen

Het werk van KKG Adviseurs draagt bij aan verrassende resultaten. Een mooi voorbeeld vinden we in Aalten. De heer Harm…

Copyright © 2021 De Silas Groep | Design website door: Allison | Realisatie website door: Webheld.nl

Er geldt copyright op deze foto