Vacature Assistent-rentmeester

Ben jij handig, vind je het leuk om met

agrarisch vastgoed

bezig te zijn, is afwisseling in je werk belangrijk en ben je leergierig?

Lees dan snel verder.

 

Wat houdt assistent-rentmeester zijn in bij KKG?

Jij gaat onze rentmeesters ondersteunen in hun dagelijkse taken. Dat betekent dat je dagelijks bezig bent met hele diverse werkzaamheden op het gebied van agrarisch vastgoed. Je werkt samen maar ook zelfstandig vind je je weg. Kortom, je ziet waar het werk ligt en je bent leergierig van aard.

KKG zorgt voor een inspirerende werkomgeving, leuke collega’s en een goede toekomst. De rest is aan jou.

 

Wat breng jij mee?

  • een relevante hbo-opleiding (bij voorkeur IAHL Larenstein of vergelijkbare opleiding)
  • kennis en ervaring, opgedaan in het vastgoed en/of notariaat of paar jaar werkervaring in het rentmeestersvak is een pré

 

Verder: je gaat graag met mensen in gesprek, je vindt acquireren leuk en je beschikt over verantwoordelijkheidsgevoel. Daarnaast heb je ‘meer’ dan alleen affiniteit met kerken

 

Wat bieden we jou?

Een goed salaris in overeenstemming met jouw kennis, leeftijd en ervaring. Per 1 juli 2024 loopt de inschaling van deze functie in schaal 11 van (start) € 3.717,40 tot € 5.919,11 (einde schaal).

 

Is er nog meer belangrijk om te weten?

Natuurlijk! KKG heeft als extra’s: een 13de maand, goede reiskostenvergoeding, prima pensioenregeling, kerstgratificatie, maandelijkse sportschoolvergoeding, ruime opleidingsmogelijkheden, jaarlijks een personeelsuitje.

 

Geïnteresseerd geraakt?

Wij kijken uit naar je bondige motivatiemail met cv (o.v.v. ‘vacature ass.-rentmeester KKG’). Mail deze naar Esther Masclé-Gries (directie-assistente). We reageren dan snel.

Luuk ten Hooven

 

Vragen? Stel ze aan rentmeester Luuk ten Hooven op 06 51 34 12 00.

 

 

Het Kantoor der Kerkelijke Goederen (KKG) is meer dan 75 jaar hét rentmeesterskantoor voor kerken en aanverwante organisaties in de Protestantse Kerk in Nederland (PKN). KKG maakt met KKG Adviseurs en KKA deel uit van de Silas Groep. Samen bieden zij christelijke kerken in Nederland een compleet palet aan dienstverlening op het terrein van beheer van kerkelijk vastgoed en administraties. Kijk voor meer info verder op deze website.

Copyright © 2021 De Silas Groep | Design website door: Allison | Realisatie website door: Webheld.nl

Er geldt copyright op deze foto