Vacature Rentmeester

Rentmeester regio Midden-Nederland

(Westelijk Gelderland en Utrecht) voor 36 uur per week

 

Al rentmeester, maar je bent in voor een verandering? Lees dan snel verder.

 

Wat houdt rentmeester zijn in bij KKG?

De KKG-rentmeesters zijn managers voor onze klanten en houden zich bezig met de zakelijke en juridische aspecten van grond zelf, alles wat daarin ligt en alles wat daarop staat. Kortom, je bent de sparringpartner van onze opdrachtgevers.

 

Je bent verantwoordelijk voor:

  • de uitvoering van beheertaken (pacht en huur)
  • taxaties
  • aan- en verkopen van vooral agrarisch vastgoed en kerkgebouwen

 

Je neemt deel aan:

  • projectgroepen die kerken begeleiden bij de afstoting of herbestemming van kerkgebouwen met als inbreng je rentmeesterlijke professie

 

Wat breng jij mee?

  • meerdere jaren werkervaring in een functie als rentmeester of vergelijkbare rol
  • een relevante hbo-opleiding (bij voorkeur IAHL Larenstein) of een universitaire juridische opleiding

 

Verder: je gaat graag met mensen in gesprek, je vindt acquireren leuk, je beschikt over verantwoordelijkheidsgevoel en je werkt graag zelfstandig. Daarnaast heb je ‘meer’ dan alleen affiniteit met kerken.

Bij deze baan werk je vanuit huis dus wonen in dit gebied is wenselijk. Vanuit het hoofdkantoor in Amersfoort word je secretarieel ondersteund.

 

Wat bieden we jou?

Je ontvangt een goed salaris dat in overeenstemming is met jouw kennis, leeftijd en ervaring. Per 1 juli 2024 loopt de inschaling van deze functie in schaal 12 van (start) € 4.400,- tot € 6.718,- (einde schaal). KKG volgt de arbeidsvoorwaarden voor kerkelijk werkers (AVR) in de Protestantse Kerk in Nederland.

 

Is er nog meer belangrijk om te weten?

Natuurlijk! KKG heeft als extra’s: een 13de maand, goede reiskostenvergoeding, prima pensioenregeling, kerstgratificatie, maandelijkse sportschoolvergoeding, ruime opleidingsmogelijkheden, jaarlijks een personeelsuitje.

 

Geïnteresseerd geraakt?

Stuur ons uiterlijk 6 juli 2024 een bondige motivatiemail met cv (o.v.v. ‘Vacature Rentmeester KKG’) naar mevrouw drs. Esther Masclé-Gries.

Rentmeester Luuk ten Hooven beantwoordt graag je vragen over de inhoud van de functie. Je kunt hem bellen op 06 – 51 34 12 00.

 

Het Kantoor der Kerkelijke Goederen (KKG) is meer dan 75 jaar hét rentmeesterskantoor voor kerken en aanverwante organisaties in de Protestantse Kerk in Nederland (PKN). KKG maakt met KKG Adviseurs en KKA deel uit van de Silas Groep. Samen bieden zij christelijke kerken in Nederland een compleet palet aan dienstverlening op het terrein van beheer van kerkelijk vastgoed en administraties. Kijk voor meer info verder op deze website.

Copyright © 2021 De Silas Groep | Design website door: Allison | Realisatie website door: Webheld.nl

Er geldt copyright op deze foto